Voorgebakken stokbrood

Afbeelding
Plaats reactie
Gebruikersavatar
f e r
Beheerster
Berichten in topic: 1
Berichten: 8294
Lid geworden op: 20 okt 2011, 12:48
Locatie: Den Haag

Voorgebakken stokbrood

Bericht door f e r » 08 apr 2013, 23:36

Snij voor het afbakken kleine inhammetjes in het stokbrood.

Dan snij je makkelijker plakken na het afbakken en zakt het stokbrood niet inelkaar :chef:
Take care zegt f e r

marloes
Berichten in topic: 4

Re: Voorgebakken stokbrood

Bericht door marloes » 15 apr 2013, 18:30

Of je pakt lekker grote stukke :jemineetje:

Janet
Berichten in topic: 4

Re: Voorgebakken stokbrood

Bericht door Janet » 16 sep 2013, 20:22

Ik snij ze ook altijd al voor in plakjes, ruim half elk sneetje.
Dan kun je het brood zo in plakjes breken, heel handig (wel ff laten afkoelen).

Wat ook heel lekker is: snij je brood in de lengte door.
Doe er kaas op, en laat de beide helften een paar minuten in de oven zoals normaal.
Heerlijk gesmolten kaas op je stokbrood. Jammie.

Gebruikersavatar
Truus uit Breda
Berichten in topic: 1
Berichten: 11748
Lid geworden op: 23 okt 2011, 22:18
Locatie: Breda

Re: Voorgebakken stokbrood

Bericht door Truus uit Breda » 16 sep 2013, 20:28

Lekker Janet.....
Afbeelding

"Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is"

BIBI
Berichten in topic: 4

Re: Voorgebakken stokbrood

Bericht door BIBI » 11 nov 2013, 17:10

Ik doe regelmatig een plak salami.kaas, plakjes tomaat en .rauw ui en wat oregano op mijn stokbrood.....hmmmmmm

Spinnenverdriet
Berichten in topic: 4

Re: Voorgebakken stokbrood

Bericht door Spinnenverdriet » 11 nov 2013, 20:21

bedankt voor de tip.............. :chef:

Plaats reactie