Gucchi Makanwala

Afbeelding
Plaats reactie
Gebruikersavatar
de belg
Berichten in topic: 1
Berichten: 1203
Lid geworden op: 27 okt 2014, 13:55
Locatie: utrecht

Gucchi Makanwala

Bericht door de belg » 01 apr 2018, 07:07

champignons met kerrieboter

3 el ghee (toko) of boter
1 tl gember-knoflookpasta
300 g champignons, schoongeveegd
2 tl garam masala
1 el citroensap
verse koriander
zout naar smaak
Verhit 1 el ghee of boter in een koekenpan
en bak de gember-knoflookpasta enkele seconden.
Doe de champignons erbij en bak ze lichtbruin.
Zet ze apart.
Verhit de resterende ghee of boter in een andere pan
en roer de garam masala erdoor.
Bak alles enkele seconden en roer er het citroensap door.
Strooi koriander en zout erover.
Laat het botermengsel afkoelen
en zet het in de koelkast om op te stijven.
Neem de boter vlak voor het opdienen uit de koelkast
en laat hem op kamertemperatuur komen.
Warm de champignons op en geef de boter apart erbij.

Afbeelding
Afbeelding

sterven is het toetje van het leven

Gebruikersavatar
f e r
Beheerster
Berichten in topic: 1
Berichten: 8294
Lid geworden op: 20 okt 2011, 12:48
Locatie: Den Haag

Re: Gucchi Makanwala

Bericht door f e r » 03 apr 2018, 21:05

Ik ben gek van champignons dus.........................
Take care zegt f e r

Gebruikersavatar
Truus uit Breda
Berichten in topic: 1
Berichten: 11748
Lid geworden op: 23 okt 2011, 22:18
Locatie: Breda

Re: Gucchi Makanwala

Bericht door Truus uit Breda » 03 apr 2018, 21:29

Lekker..... :chef:
Afbeelding

"Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is"

Plaats reactie