Ajoblanco

Afbeelding
Gebruikersavatar
de belg
Berichten in topic: 1
Berichten: 1203
Lid geworden op: 27 okt 2014, 13:55
Locatie: utrecht

Ajoblanco

Bericht door de belg » 10 apr 2018, 14:01

Spaanse amandelsoep
500 gr blanke amandelen
1 teentje knoflook, grof gehakt
100 ml olijfolie
50 ml rode wijnazijn
zout naar smaak
ijskoud water
een paar gepelde witte druiven

Voeg de amandelen, knoflook, olijfolie, azijn,
zout en een beetje ijskoud water toe
aan de kom van een keukenmachine of blender,
en pureer tot een romige massa.
Je kunt dit ook met een staafmixer doen.
Blijf terwijl de blender draait koud water toevoegen
tot de gewenste dikte is bereikt.
De soep hoort dik te zijn,
maar voeg genoeg water toe om er een schenkbare soep van te maken.
Serveer gekoeld, gegarneerd met de witte druiven.
[url=http://www.gifanimaties.nl]Afbeelding[/url
VOOR DE KLEINE BEURS
Afbeelding

sterven is het toetje van het leven

Plaats reactie